Jedálny lístok

/Panónia/  Grand-catering-Piešťany

Žilinská cesta 626/60 – Piešťany

 

pondelok  :    350 g  Hŕstková polievka, chlieb                                                                                      /1/

14. 1. 2019  1. 120 g  Bravčový rezeň v pivnom cestíčku, 250 g šťúchané zemiaky,  100 g šalát              /1,3,7/

b.j.               2. 130 g  Pikantné kuracie soté  so šampiňónmi, 250 g ryža dusená, obloha                         /10/ 

                                           /cibuľa, kuracie prsia, kyslá uhorka, šampiňóny, horčica, feferón/  

v.j.               3. 350 g  Bryndzové pirohy so smotanou a oštiepkom, cibuľka /možnosť slaninka/               /1,3,7/

                   4. 350 g  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom                                                        /1,3,7/

 

 

utorok       :     350 g  Kelová polievka so zemiakmi, chlieb                                                                      /1/

                     1. 120 g  Vyprážaný bravčový rezeň, 250 g ryža dusená s majoránom, 100 g kompót        /1,3,7/

15.1. 2019    2. 170 g  Zbojnícke bravčové stehno/kocky/, 250 g šťúchané zemiaky, 100 g šalát             /1,10/

                                    /cibuľa, pretlak, bravčové, slanina, rajčina, paprika/

v.j.                3. 150 g  Cuketový prívarok so šľahah. smotanou a maslom, volské oko 2 ks., chlieb        /1,3,7/

b.j.                4. 120 g  Kurací steak, zeleninové hniezdo,horčicovo-medový dressing,zapek.bageta      /7,10/

                     5. 600 g  Pečená kačica, 250 g burgundská kapusta, lokša, knedľa, jabĺčko v tuku          /1,3,7/ 

 

 

streda        :     350 g  Hráškový krém, krutóny                                                                               /1,3,7/

16. 1. 2019   1. 120 g  Bravčové karé /plátok/na smotane špikované slaninkou, 80 g knedľa                /1,3,7/

b.j.                2. 120 g  Kurací steak s ananásom s baby karotkou, ½ ryža dusená, ½ am. zemiaky, obloha

v.j.                3. 150 g  Vegetariánske chilly con carne v tortillovej placke, obloha                            /1,3,6,7/

                                    /cibuľa, sójové mäso, fazuľa, kukurica, rajčiny, oregáno, chilly/

                     4. 350 g  Lekvárové buchty                                                                                       /1,3,7/

 

 

štvrtok            350 g  Slepačí vývar so zeleninou a haluškami, petržlenová vňať                                   /1,3,7,9/

17.1.2019    1. 150 g  Frankfurtské hovädzie dusené zadné /kocky/, 250 g ryža s hráškom, šalát         /1,6/

b.j.               2. 300 g  Pečené kuracie stehno na masle, 250 g zemiakové pyré, 100 g kompót            /7/  

v.j. / b.j.     3. 120 g  Grilovaný hermelín v zeleninovom hniezde, dressing, zapekaná bageta               /7/

                    4. 200 g  Zemiakové guľky plnené údeným mäsom, 200 g kapusta dusená, cibuľka         /1,3,7/ 

                    5. 200 g  Grilovaná bravčová panenka, prír. hubová omáčka, šťúchané zemiaky, obl.      /1,10/    

 

 

piatok        :    350 g  Šošovicová polievka kyslá, chlieb                                                                        /1,7/

18. 1. 2019   1. 120 g  Hovädzia falošná sviečková zadná/plátok/,chrenová omáčka, 80 g knedľa      /1,3,7/  

b.j.                2. 200 g  Srbské miešané ražniči /bez paličky/, 250 g ryža dusená, obloha                     /10/

                                    /cibuľa, bravčová panenka, kuracie vykostené stehno, oravská slanina, lečo/

v.j. / b.j.      3. 170 g  Pečený pstruh na rasci, zelenina, 250 g varené zemiaky, maslo, vňať, citrón        /4,7/

                     4. 350 g  Slivkové gule s tvarohom, maslo                                                                   /1,3,7/

                                Alergény :      1 - obilniny     2 - kôrovce      3  - vajcia        4 - ryby                                                                                     5 - arašidy      6 - sója             7 - mlieko       8 - orechy                                                                                9 - zeler         10 - horčica     11 - sezam      12 - siričitany

 

/alergény sú uvedené za jedlom v zátvorke, chlieb obsahuje glutén/

 

dodávateľ si vyhradzuje právo na zmenu jedálneho lístku

 

Kolektív pracovníkov Vám praje dobrú chuť.

 

dôležité informácie

jedálny lístok a ostatné informácie uverejnené na webovej stránke - sekcia  /týždenné menu/

    www.grand-catering-piestany.sk  mob. 0905 607 363 - Kubík/- catering - studená a teplá kuchyňa /

 

mob. 0917 797 436   /kuchyňa/  upresnenie denných objednávok - objednávky