Jedálny lístok

/Panónia/  Grand-catering-Piešťany

Žilinská cesta 626/60 – Piešťany

 

 

pondelok  :      350 g  Kelová polievka so zemiakmi, chlieb         /vegetariánska/                              /1/  

18. 6. 2018  1. 120 g  Prírodný bravčový rezeň, volské oko so šunkou, 250 g ryža, 100 g šalát          /1,3,10/

b.j.              2. 300 g  Pečené kura na rasci a masle ¼ , 250 g zemiakové pyré, 100 g kompót          /7/  

v.j.              3.  350 g Bryndzové halušky, cibuľka                  /možnosť slaninka/                            /1,3,7/     

                    4.  150 g Vyprážané rybie filé/losos/,250 g varené zemiaky s maslom,vňať ,tatarská    /1,3,7/     

 

 

utorok       :    350 g   Zeleninový vývar s maslovými haluškami, petržlenová vňať                           /1,3,7,9/

19. 6. 2018   1.120 g    Vyprážaný kurací rezeň, 250 g sedliacky zemiakový šalát na kyslo, citrón      /1,3,7/ 

                   2. 350 g   Boloňské špagety, parmezán, bazalka                                                          /1,3,7/  

v.j. /b.j.       3. 300 g   Pečená cvikla na bylinkách, feta, zapekaný toast                                            /7/

                   4. 300 g   Palacinky s tvarohovou penou, lesné ovocie, čokoláda,                                   /1,3,7/

b.j.               5. 200 g   Bravčová panenka na hubách, ½ americké zemiaky, ½ ryža, 100 g šalát         /10/

 

 

streda       :      350 g  Brokolicový krém, krutóny                                                                            /1,7/

b.j.               1. 120 g  Kurací steak, blanšírované fazuľové lúsky, ½ ryža, ½ americké zemiaky, obl.    /10/  

20. 6. 2018   2. 150 g  Teľacie /plece/ na hrášku, 250 g ryža dusená, 100 g kompót                            /1/

v.j.                3. 150 g  Vyprážaný karfiol, 250 g varené zemiaky s maslom a vňaťou, 50 g tatarská      /1,3,7/  

b.j.                4. 350 g  Čerstvá zelenina s kuracím mäsom, olivy, jogurt, banketka                              /7/                                                   

 

 

štvrtok      :      350 g  Mliečna pórková so zelerom, chlieb                                                                 /1,7/

b.j.                1. 120 g  Zbojnícky prírodný bravčový rezeň,  250 g ryža dusená, obloha                        /10/

                                    /cibuľa, slanina, lečo, feferón/                                             

21. 6. 2018   2. 120 g  Kuracie mäso v smotanovej omáčke s brokolicou, syr, 250 g penne, rukola        /1,3,7/ 

v.j. /b.j.       3. 150 g  Tofu na grile, varené zemiaky, maslo, vňať, jogurt. dress. s čerst. bylinkami        /6,7/    

                   4. 350 g  Tvarohové buchty s hrozienkami                                                                      /1,3,7/

b.j.               5. 200 g  Mix špíz,  prírodná omáčka, 250 g šťúchané zemiaky, 100 g šalát                      /10/

                                  /cibuľa, kuracie prsia, bravčová panenka, oravská slanina/            

 

 

piatok        :    350 g   Slepačí vývar s mäsom, cestovinou a zeleninou, petržlenová vňať                  /1,3,7,9/

22. 6. 2018  1. 120 g   Bravčové karé a la sviečková, 80 g knedľa, citrón, brusnice, šľahačka            /1,3,7,9,10/

                   2. 150 g   Soté z dvoch druhov mäsa,  2 ks. zemiaková placka,½ ryža dusená, obl.       /1,3,7,10/

                              /cibuľa, bravčová panenka, kuracie prsia, rajčina, paprika, šampiňóny, feferón/

v.j. /b.j.      3.  150 g   Plnená paprika /vegetariánska/, rajčinová omáčka, 250 g varené zemiaky      /3/

b.j.            4.  300 g  Pečené kuracie stehno,zeleninové hniezdo,medovohorčicový dr., banketka,      /7,10/ 

                                Alergény :      1 - obilniny     2 - kôrovce      3  - vajcia        4 - ryby                                                                                     5 - arašidy      6 - sója             7 - mlieko       8 - orechy                                                                                9 - zeler         10 - horčica     11 - sezam      12 - siričitany

 

/alergény sú uvedené za jedlom v zátvorke, chlieb obsahuje glutén/

 

dodávateľ si vyhradzuje právo na zmenu jedálneho lístku

 

Kolektív pracovníkov Vám praje dobrú chuť.

 

dôležité informácie

jedálny lístok a ostatné informácie uverejnené na webovej stránke - sekcia  /týždenné menu/

    www.grand-catering-piestany.sk  mob. 0905 607 363 - Kubík/- catering - studená a teplá kuchyňa /

 

mob. 0917 797 436   /kuchyňa/  upresnenie denných objednávok - objednávky